5/5 - (51 votes)
Compozitia pentru pandispan se obtine conform retetei Pandispan. Reteta de pandispan este foarte usoara , la indemana , si am folosit-o la diverse prajituri de casa – Pandispan cu visine, Prajitura cu fistic, Prajitura Zi si Noapte.
Compozitia de crema Ganache ( vezi reteta ), o crema fina si aromata , pentru cele mai fine torturi – Tort cu alune si ciocolata, Tort cu ciocolata.
De retinut : pentru a evita incalzirea cremei ganache ( pentru umplutura si decor) , pregatiti crema conform gramajului.
Spalam capsunile , indepartam coditele si le taiem cubulete.

Tava in care am copt pandispanul se tapeteaza cu hartie de copt.

Asezam pandispanul si adaugam capsunile.

50 gr Crema Ganache (calduta ) se pune intr-un cornet de hartie si prin miscari circulare o adaugam pe toata suprafata.

Turnam crema diplomat pe toata suprafata prajiturii.

Se niveleaza suprafata prajiturii cu o spatula, apoi se introduce la rece pentru 2 ore.

Dupa ce prajitura a stat 2 ore la rece , punem restul de crema ganache (calduta ) intr-un cornet si decoram toata suprafata prajiturii.

Se introduce din nou la rece si se lasa minim 1 ora. De preferat sa o lasati peste noapte.
Se portioneaza ( treceti cutitul prin apa fierbinte si il stergeti cu un servet) si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează