full screen background image

Pandispan

Pandispan pufos, simplu si rapid ! perfect !!!

Pandispan

Timp preparare:

40 minute

Portii:

1 (tava 20x30 cm)

Ingrediente:

5 oua, 6 linguri pline cu zahar, 7 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare.


Instructiuni preparare

 

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.

Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.

pandispan clasic (1)

Lovim tava de masa , de 3-4 ori , pentru a elimina aerul din compozitie.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C pentru cca 20min, pana devine auriu.

Se lasa sa se racesca complet apoi se foloseste la obtinerea celor mai bune prajituri 😉

Pofta Buna!

Pandispan
(7 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort de post
Tort de post cu capsuni

Un desert extrem de aromat si pufos !

Închide