Termeni si conditii

Navigand pe site-ul  desertdecasa.ro  sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Acest site este admimistrat de catre:

Achizitia de carti digitale si procesarea platilor

Oferim posibilitatea achizitionarii de carti electronice direct de pe site-ul nostru. Dupa efectuarea platii, acestea se livreaza instant si exclusiv in format digital, prin email si in sectiunea DESCARCA CARTE din CONT CLIENT.

  • Crearea unui cont: In procesul de efectuare a unei comenzi se va crea un cont pe site-ul nostru. Acest cont va va permite sa gestionati achizitiile, accesul la continutul digital achizitionat si preferintele dvs. personale.
  • Consimtamantul utilizatorului: Prin crearea unui cont, va exprimati consimtamantul pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor dvs. personale in scopurile mentionate.
  • Datele colectate pentru crearea contului: Pentru a crea un cont, vom colecta informatii precum numele, adresa si adresa de e-mail. Aceste informatii sunt necesare pentru a va asigura accesul securizat si personalizat la contul dvs.
  • Procesarea platilor prin PlatiOnline. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Securitatea datelor: Luam toate masurile necesare pentru a asigura protectia datelor dvs. personale si financiare, in conformitate cu cele mai inalte standarde de securitate. Acest lucru include si securitatea informatiilor asociate contului dvs. pe site.
  • Politica de returnare si anulare: Conform Ordonantei nr. 130/2000 produsele comercializate pe desertdecasa.ro se incadreaza in gama produselor care nu pot fi returnate.

Este absolut interzisa copierea si utilizarea materialelor de orice tip de pe blogul DesertdeCasa.ro. Deasemenea este STRICT INTERZIS copierea, distribuirea, publicarea si vanzarea cartilor digitale achizitionate de pe DesertdeCasa.ro

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de blogul DesertdeCasa.ro, includerea oricarui continut in afara DesertdeCasa.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DesertdeCasa.ro, asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al DesertdeCasa.ro.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

DesertdeCasa.ro , dispune de un parteneriat prin AFILIERE cu mai multe magazine online.

Toate datele publicate de DesertdeCasa.ro au scop informativ, acesta nefacandu-se raspunzator de anumite date primite in mod eronat de la anumiti comercianti.

Desi echipa DesertdeCasa.ro se straduieste sa actualizeze toate informatiile publicate , este posibil ca anumite promotii, reduceri sau oferte de pret sa nu mai fie de actualitate. Puteti verifica aceste date accesand magazinul partener care comercializeaza produsul dorit, sau solicitand ajutorul la adresa contact@desertdecasa.ro

Produsele promovate pe DesertdeCasa.ro  sunt comercializate de magazine partenere. Modalitatile de plata, conditiile de returnare si taxele de transport difera de la un comerciant la altul, neavand nici o legatura cu blogul DesertdeCasa.ro

Promotiile/ofertele prezente pe blogul DesertdeCasa.ro  sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe blogul DesertdeCasa.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea  DesertdeCasa.ro, acestea fiind utilizate exclusiv in scop informativ.

Orice problema aparuta in urma achizitionarii unui produs dintr-un magazin partener va fi rezolvata strict de catre acesta.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea blogului  DesertdeCasa.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii acestuia.

E-mail – contact@desertdecasa.ro.

40 RETETE – PRAJITURI DE CASA PENTRU SARBATORI

Cu bucurie, îți prezint cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI“, o colecție de bunătăți care va aduce magia sărbătorilor direct în casa ta. Această carte este pentru toți iubitorii de dulciuri care doresc să creeze momente speciale în timpul sărbătorilor.

Cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI” este gata să îți umple casa cu bunătăți.