full screen background image
Termeni si conditii

Navigand pe blogul  desertdecasa.ro   sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.

DesertdeCasa.ro ,  sectiunea Vase si Ustensile  nu este un magazin online,  dispune de un parteneriat prin AFILIERE cu mai multe magazine online.

Toate datele publicate de DesertdeCasa.ro au scop informativ, acesta nefacandu-se raspunzator de anumite date primite in mod eronat de la anumiti comercianti.

Desi echipa DesertdeCasa.ro se straduieste sa actualizeze toate informatiile publicate , este posibil ca anumite promotii, reduceri sau oferte de pret sa nu mai fie de actualitate. Puteti verifica aceste date accesand magazinul partener care comercializeaza produsul dorit, sau solicitand ajutorul la adresa contact@desertdecasa.ro

Toate produsele promovate pe DesertdeCasa.ro  sunt comercializate de magazine partenere. Modalitatile de plata, conditiile de returnare si taxele de transport difera de la un comerciant la altul, neavand nici o legatura cu blogul DesertdeCasa.ro

Promotiile/ofertele prezente pe blogul DesertdeCasa.ro  sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe blogul DesertdeCasa.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea  DesertdeCasa.ro, acestea fiind utilizate exclusiv in scop informativ.

Orice problema aparuta in urma achizitionarii unui produs dintr-un magazin partener va fi rezolvata strict de catre acesta.

Este absolut interzisa copierea si utilizarea materialelor de orice tip de pe blogul DesertdeCasa.ro

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de blogul DesertdeCasa.ro, includerea oricarui continut in afara DesertdeCasa.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DesertdeCasa.ro, asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al DesertdeCasa.ro.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea blogului  DesertdeCasa.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii acestuia.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress