full screen background image

Crema diplomat (Sarlota)

Cel mai bun tort are in componenta crema diplomat 🙂 , o crema fina , aromata si dellicata…yam, yam

Crema diplomat (Sarlota)

Timp preparare:

1 ora

Portii:

1

Ingrediente:

100 gr zahar, 3 oua , 200 ml lapte, 10 gr gelatina, 1 pliculet zahar vanilat, 1 praf sare, 600 gr frisca batuta, 1 lingurita esenta de rom.


Instructiuni preparare

1. Gelatina se pune in laptele rece, se amesteca  si se lasa la temperatura camerei cca 15 min.

2. Ouale se mixeaza cu zaharul si praful de sare apoi se amesteca cu  gelatina .

3. Compozitia formata se pune intr-un vas pe baie de abur si se amesteca periodic pana se ingroasa.

crema diplomat 1

4. Cand crema este ingrosata  se ia de pe baia de abur si se lasa sa se racesca cateva momente.

5. Adaugam vanilia si amestecam periodic pana se raceste.

    Daca nu amestecam  crema se transforma intr-o piftie 🙂

6. Se amesteca cu frisca batuta , esenta de rom pana obtinem o crema omogena.

Sa aveti spor !

Crema diplomat (Sarlota)
(33 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
trigoane cu gem
Trigoane cu gem

Trigoane cu gem si nuca, un desert de post, aromat si delicios!

Închide