full screen background image

Crema diplomat (Sarlota)

Cel mai bun tort are in componenta crema diplomat 🙂 , o crema fina , aromata si dellicata…yam, yam

Crema diplomat (Sarlota)

Timp preparare:

1 ora

Portii:

1

Ingrediente:

100 gr zahar, 3 oua , 200 ml lapte, 10 gr gelatina, 1 pliculet zahar vanilat, 1 praf sare, 600 gr frisca batuta, 1 lingurita esenta de rom.

Instructiuni preparare

Gelatina se pune in jumatate din cantitatea de lapte ( sa fie rece ) , se amesteca  si se lasa la temperatura camerei cca 15 min.

Ouale se mixeaza cu zaharul si  praful de sare , se amesteca cu  gelatina hidratata si restul de lapte.

Compozitia formata se pune intr-un vas pe baie de abur si se amesteca periodic pana se ingroasa.

crema diplomat 1

Crema este gata,  se lasa sa se racesca cateva momente si adaugam zaharul vanilat.

Amestecam periodic pana se raceste.

    Daca nu amestecam  crema se transforma intr-o piftie 🙂

Se amesteca cu frisca batuta , esenta de rom pana obtinem o crema omogena.

Sa aveti spor !

Crema diplomat (Sarlota)
(42 voturi)

loading...



4 thoughts on “Crema diplomat (Sarlota)

  1. ema

    sunt noua pe aici dar am ajuns sa caut aproape in fiecare zi dupå ceva dulce ce a-s putea face eu dupa super amandinele tale astazi ma opresc aici la acest tort care arata intr-un mare fel. multumesc de minunatele tale retete

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Cozonac cu mac

Cozonac pufos cu mac ! Preferat in zilele de sarbatoare !

Închide