full screen background image

Crema Ganache

O crema dulce si aromata care poate fi folosita la decorarea celor mai selecte deserturi. O ador!

Crema Ganache

Timp preparare:

80 min

Portii:

1

Ingrediente:

200 gr ciocolata neagra200 ml smantana pentru frisca 35% grasime1 lingurita esenta de rom


Instructiuni preparare

Intr-o cratita mica se adauga smantana si ciocolata.

crema ganache

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

crema ganache

Se ia de pe foc si se lasa cca 2-3 min, se adauga esenta de rom si se mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

Crema Ganache
(34 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
trandafiri-cu-branza-dulce-reteta
Trandafiri cu branza dulce

Un desert pufos cu branza dulce , ce poate fi mai bun ?

Închide