Inghetata de capsuni cu lapte condensat

Ador inghetata, indiferent de sezon, mai ales Inghetata de capsuni cu lapte condensat. Cu ingrediente simple si la indemana, Inghetata de capsuni cu lapte condensat se prepara usor si esti sigur de  calitatea  produsului. Poti inlocui capsunile cu alte fructe sau ciocolata, iar rezultatul este delicios.
Inghetata de capsuni cu lapte condensat
Ingrediente:

350 gr capsuni proaspete, 1 conserva Lapte condensat 9% - 397gr, 1 lingurita esenta vanilie, 200 ml smantana pentru frisca, 1 lingura zeama de lamaie.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

6

5/5 - (11 votes)

Inghetata de capsuni cu lapte condensat reteta. Inghetata de capsuni cu lapte condensat si frisca.

Inghetata de capsuni cu lapte condensat

Trecem capsunile prin mai multe ape, indepartam coditele si le asezam intr-o sita.

Dupa ce s-au scurs de apa, le punem intr-un vas si le pasam.

Trecem piureul obtinut prin sita si astfel vom avea o compozitie fina si fara seminte.

Mixam smantana pentru frisca pana obtinem o spuma ferma.

Peste piureul de capsuni adaugam laptele condensat, esenta de vanilie si zeama de lamaie.

Adaugam frisca  si amestecam.

Inghetata de capsuni cu lapte condensat

Compozitia formata se toarna intr-o caserola.

Inghetata de capsuni cu lapte condensat

Acoperim caserola cu capac si o punem la congelator pentru minim 5 ore.

Pentru servire, scoatem caserola din congelator si o lasam la temperatura camerei/ 20 minute.

Inghetata de capsuni cu lapte condensat

Punem inghetata la cupe si o savuram cu capsuni proaspete.

Sa aveti pofta! Descopera si alte retete de inghetata!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle