full screen background image

Prajitura cu Unt de Arahide, Mascarpone si Musli Crunch

Am primit  o supriza! Produse delicioase Sano Vita si cel mai nou blender de mana ErgoMixx de la Bosch.

sanovita

Rapid am trecut la teste si am ales sa prepar o prajitura delicioasa cu pudra de roscoave, unt cremos de arahide si musli crunch. Ajutor in prepararea prajiturii a fost blender-ul de mana ErgoMixx de la Bosch, care m-a ajutat sa maruntesc rapid musli crunch-ul de la Sano Vita. Am obtinut o prajitura delicioasa, pufoasa cu gust intens de arahide. Va invit sa  testati reteta si produsele Sano Vita, Bosch!

Prajitura cu Unt de Arahide, Mascarpone si Musli Crunch

Timp preparare:

1 ora

Portii:

24 bucati

Ingrediente:

Blat - 4 oua, 120 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 30 gr pudra de roscoave Sano Vita, 95 gr faina, 2 linguri apa, 1 praf de sare.Crema - 200 gr mascarpone, 180 gr unt de arahide Sano Vita, 85 gr zahar pudra, 1 lingurita esenta de rom.Decor - 50 gr Musli Crunch Sano Vita

Instructiuni preparare

 

Musli Crunch-ul se marunteste cu ajutorul unui robot, eu am folosit blender-ul Bosch.

Intr-un vas spargem ouale, adaugam zaharul , zaharul vanilat, praful de sare, apa  si mixam 5 minute.

Prin mixare compozitia va creste in volum si va avea consistenta pufoasa.


Faina se amesteca cu pudra de roscoave Sano Vita si se adauga peste compozitia de oua.

Amestecam usor , de jos in sus, pana vom incorpora toata cantitatea .

Turnam compozitia intr-o tava  , dimensiune 30×20 cm, tapetata cu hartie de copt.

Coacem blatul  in cuptorul preincalzit la 180C pentru 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Se scoate din forma si se aseaza pe un gratar de racire. Dupa racire, blatul se taie in doua foi.


Pregatire Crema cu unt de arahide si mascarpone

Punem intr-un bol ingredientele: mascarpone, unt de arahide cremos Sano Vita,  zahar pudra si esenta de rom.

Mixam pana obtinem o compozitie cremoasa.

Asamblare prajitura

Punem prima foaie de blat pe o tava tapetata cu hartie.

Adaugam jumatate din crema si intindem uniform.

Asezam a doua foaie, presam usor si adaugam restul de crema.

Intindem crema pe toata suprafata prajiturii si presaram Musli Crunch-ul  maruntit.


Se pune la rece pentru 30 minute si apoi o finisam.

Taiem marginile si o portionam  in 24 bucati.

Se pastreaza la rece pana in momentul servirii, maxim 48 ore.

Sa aveti pofta!




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Indiene cu frisca si ciocolata

Cele mai bune prajituri de casa "Indiene cu frisca si ciocolata " - pandispan pufos, frisca aromata , ciocolata si...

Închide