Musli Crunch-ul se marunteste cu ajutorul unui robot, eu am folosit blender-ul Bosch.
Intr-un vas spargem ouale, adaugam zaharul , zaharul vanilat, praful de sare, apa si mixam 5 minute.
Prin mixare compozitia va creste in volum si va avea consistenta pufoasa.
Faina se amesteca cu pudra de roscoave Sano Vita si se adauga peste compozitia de oua.
Amestecam usor , de jos in sus, pana vom incorpora toata cantitatea .
Turnam compozitia intr-o tava , dimensiune 30×20 cm, tapetata cu hartie de copt.
Coacem blatul in cuptorul preincalzit la 180C pentru 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Se scoate din forma si se aseaza pe un gratar de racire. Dupa racire, blatul se taie in doua foi.
Pregatire Crema cu unt de arahide si mascarpone
Punem intr-un bol ingredientele: mascarpone, unt de arahide cremos Sano Vita, zahar pudra si esenta de rom.
Mixam pana obtinem o compozitie cremoasa.
Asamblare prajitura
Punem prima foaie de blat pe o tava tapetata cu hartie.
Adaugam jumatate din crema si intindem uniform.
Asezam a doua foaie, presam usor si adaugam restul de crema.
Intindem crema pe toata suprafata prajiturii si presaram Musli Crunch-ul maruntit.
Se pune la rece pentru 30 minute si apoi o finisam.
Taiem marginile si o portionam in 24 bucati.
Se pastreaza la rece pana in momentul servirii, maxim 48 ore.
Sa aveti pofta!
2 thoughts on “Prajitura cu Unt de Arahide, Mascarpone si Musli Crunch”
Îmi place aspectul și cred ca sunt și bune .mulțumesc
Este o prajitura delicioasa.