Cacaua se amesteca cu apa pana obtinem o compozitie uniforma.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.
Galbenusurile le mixam un minut cu vanilia , untul topit si coaja rasa de lamaie.
Peste compozitia de galbenusuri adaugam albusurile batute spuma si amestecam usor .
Adaugam treptat faina + praful de copt si amestecam , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.
Din compozitia obtinuta se opreste un sfert , restul se aseaza intr-o tava ( 30.5×11.5×6.8 cm) tapetata cu hartie de copt.
Cu o lingura tragem usor compozitia spre margine, vezi foto.
Compozitia oprita (sfertul) se amesteca cu cacaua dizolvata si se aseaza deasupra compozitiei albe.
Cu un bat de frigarui ne plimbam prin compozitia , sub forma de ∞ .
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C pentru maxim 18 minute. Se face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
1 thoughts on “Chec cu unt si cacao”
Foarte bună!