5/5 - (206 votes)
1. Stafidele se pun in esenta de rom pentru 2 ore.
2. Laptele praf se amesteca cu cacao.
3. Punem intr-o cratita apa , zaharul si amestecam. O punem pe foc si lasam la fiert 5 min, amestecand periodic.
4. Vom obtine o compozitie asemanatoare siropului.
5. Adaugam untul si amestecam pana se topeste .
6. Se toarna peste cacao si lapte praf apoi amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
7. Adaugam nuca , stafidele impreuna cu romul si amestecam usor.
8. Compozitia formata se toarna intr-o tava tapetata cu folie alimentara si intidem uniform. Peste ciocolata se adauga folie alimentara .
9. Se lasa sa se intareasca, cca 3 ore apoi se portioneaza.
Pofta Buna!
1 thoughts on “Ciocolata de casa cu nuca si stafide”
Trebuie sa fie buna am sa o incerc