full screen background image

Fursecuri cu rahat (spritate)

Fursecuri delicioase cu rahat de fructe , ideale pentru cei mici si cei mari ! Sunt preferatele mele , nelipsite la sarbatorile de iarna sau mese festive !

Fursecuri cu rahat (spritate)

Timp preparare:

35 min

Portii:

~500 gr

Ingrediente:

Aluat - 250 unt 82% grasime, 125 gr zahar pudra, 1 ou, 330 gr faina, 1o gr zahar vanilat, 1 praf de sare.Decor - 110 gr rahat de fructe, zahar pudra (facultativ).

Instructiuni preparare

Intr-un bol adaugam untul la la temperatura camerei,  zaharul pudra, zaharul vanilat  si praful de sare.

spritate-cu-rahat-3

Mixam 5 minute , adaugam oul si mai mixam 1 minut.

spritate-cu-rahat-4

Adaugam faina ,  amestecam pana se incorporeaza complet si mai mixam cateva secunde.

spritate-cu-rahat-5

Rahatul de fructe se taie cubulete.

spritate-cu-rahat-2

Compozitia obtinuta se toarna cu posul prevazut cu sprit (varf stelat )  pe tava tapetata cu hartie de copt.

spritate-cu-rahat-6

In fiecare fursec asezam un cubulet de rahat cu fructe.

spritate-cu-rahat-1

Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu ( 180 C)  pana capata la baza o culoare aurie, cca 10 minute.

Dupa coacere le lasam sa se racesca in tava 2-3 minute apoi le asezam pe un gratar de racire.

fursecuri-spritate-cu-rahat-1

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

(54 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Cremsnit cu visine

Cremsnit cu visine - o prajitura de casa excelenta !

Închide