full screen background image

Profiterol

Gogosele umplute cu crema de vanilie , inghetata aromata , frisca si sos delicios de ciocolata ! Un desert nelipsit din cofetarii in urma cu multi ani.

Profiterol

Timp preparare:

5 minute

Portii:

1 portie

Ingrediente:

3 coji de minieclere umplute cu crema de vanilie, 50 gr frisca, 20 ml sos ciocolata , 1 cupa inghetata de casa cu vanilie + coaja de portocala, coacaze rosii.

Instructiuni preparare

Reteta Coji de mini ecler umplute cu crema de vanilie – aici.

Reteta Sos de Ciocolata – aici

Reteta Inghetata de casa cu  vanilie – aici

Inghetata de casa cu vanilie se amesteca cu coaja de portocala razuita (dupa gust ).

Intr-o cupa se aseaza 3 mini ecler.

profiterol-3

Adaugam o cupa de inghetata cu portocale.

profiterol-1

Asezam ultimul miniecler si presam usor.

profiterol-2

Decoram cu frisca , sos de ciocolata si  coacaze rosii.

profiterol-imagineSa aveti pofta !

Salvează

Salvează

Salvează

Profiterol
(10 voturi)

Vase si ustensile

Colaborari




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Tort cu capsuni

Capsuni , ciocolata , frisca - ce poate fi mai bun ! Tortul cu mousse de capsuni si blat din...

Închide