full screen background image




Profiterol

Gogosele umplute cu crema de vanilie , inghetata aromata , frisca si sos delicios de ciocolata ! Un desert nelipsit din cofetarii in urma cu multi ani.

Profiterol

Timp preparare:

5 minute

Portii:

1 portie

Ingrediente:

3 coji de minieclere umplute cu crema de vanilie, 50 gr frisca, 20 ml sos ciocolata , 1 cupa inghetata de casa cu vanilie + coaja de portocala, coacaze rosii.




Instructiuni preparare

Reteta Coji de mini ecler umplute cu crema de vanilie – aici.

Reteta Sos de Ciocolata – aici

Reteta Inghetata de casa cu  vanilie – aici

Inghetata de casa cu vanilie se amesteca cu coaja de portocala razuita (dupa gust ).

Intr-o cupa se aseaza 3 mini ecler.

profiterol-3

Adaugam o cupa de inghetata cu portocale.

profiterol-1

Asezam ultimul miniecler si presam usor.

profiterol-2

Decoram cu frisca , sos de ciocolata si  coacaze rosii.

profiterol-imagineSa aveti pofta !

Salvează

Salvează

Salvează

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
gem de capsuni
Gem de capsuni

Gem delicios si aromat, perfect pentru micul dejun sau dulciuri pregatite in casa. Simplu si rapid, fara adaos de chimicale...

Închide