Profiterol

Gogosele umplute cu crema de vanilie , inghetata aromata , frisca si sos delicios de ciocolata ! Un desert nelipsit din cofetarii in urma cu multi ani.
Ingrediente:

3 coji de minieclere umplute cu crema de vanilie, 50 gr frisca, 20 ml sos ciocolata , 1 cupa inghetata de casa cu vanilie + coaja de portocala, coacaze rosii.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1 portie

4.7/5 - (14 votes)

Reteta Coji de mini ecler umplute cu crema de vanilie – aici.

Reteta Sos de Ciocolata – aici

Reteta Inghetata de casa cu  vanilie – aici

Inghetata de casa cu vanilie se amesteca cu coaja de portocala razuita (dupa gust ).

Intr-o cupa se aseaza 3 mini ecler.

profiterol-3

Adaugam o cupa de inghetata cu portocale.

profiterol-1

Asezam ultimul miniecler si presam usor.

profiterol-2

Decoram cu frisca , sos de ciocolata si  coacaze rosii.

profiterol-imagineSa aveti pofta !

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.