Profiterol

Gogosele umplute cu crema de vanilie , inghetata aromata , frisca si sos delicios de ciocolata ! Un desert nelipsit din cofetarii in urma cu multi ani.
Ingrediente:

3 coji de minieclere umplute cu crema de vanilie, 50 gr frisca, 20 ml sos ciocolata , 1 cupa inghetata de casa cu vanilie + coaja de portocala, coacaze rosii.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1 portie

4.6/5 - (16 votes)

Reteta Coji de mini ecler umplute cu crema de vanilie – aici.

Reteta Sos de Ciocolata – aici

Reteta Inghetata de casa cu  vanilie – aici

Inghetata de casa cu vanilie se amesteca cu coaja de portocala razuita (dupa gust ).

Intr-o cupa se aseaza 3 mini ecler.

profiterol-3

Adaugam o cupa de inghetata cu portocale.

 

 

profiterol-1

Asezam ultimul miniecler si presam usor.

profiterol-2

Decoram cu frisca , sos de ciocolata si  coacaze rosii.

profiterol-imagineSa aveti pofta !

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle