4.5/5 - (51 votes)
Citeste si Reteta : Mini strudele cu mere
Umplutura – amestecam bine branza dulce cu galbenusurile , zaharul, zaharul vanilat, sarea si grisul.
Aluatul foarte fraged (citeste reteta ) se intinde intr-o foaie de grosime 0.5 cm.
Adaugam umplutura pe lungimea aluatului si rulam de doua ori .
Taiem cu un cutit aluatul, indepartam ruloul format si repetam operatia.
Vom obtine 3 rulouri care le portionam in 3 parti. In total vom avea 9 strudele.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung (cu ou batut + lapte) si se coc la foc potrivit.
Dupa coacere le lasam sa se racesca si indeparatam surplusul de umplutura.
Se servesc pudrate cu zahar farin vanilat.
Pofta Buna!
Salvează
1 thoughts on “Strudel cu branza dulce”
Au iesit foarte gustoase, se mentin bine 2-3 zile. Am lungit placerea si mentinut silueta. Super!