Biscuiti aromati, fragezi, cu miere si unt. Un adevarat deliciu pentru copilul din tine !

Timp preparare:
1 oraPortii:
50 bucIngrediente:
180 gr unt, 100 gr zahar brun, 2 linguri pline cu miere, 1 ou, 1/2 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita esenta vanilie , 1 praf sare, 450 gr faina.Instructiuni preparare
Intr-un vas adaugam untul taiat cuburi si il punem pe baie de abur pentru cateva secunde.
Adaugam zaharul brun, zaharul vanilat, praful de sare, esenta de vanilie si mierea.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena, adaugam oul si mixam cca 1 min.
Adaugam faina (400 gr ) amestecata cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Amestecam pana obtinem un aluat omogen , se imbraca intr-o folie si se pune la rece pentru 30 min.
Aluatul in sectiune , vezi foto.
Aluatul se imparte in doua parti , fiecare parte se intinde in foaie de 3 mm (cu ajutorul fainii ) si se decupeaza cu o forma speciala de biscuiti.
Aluatul este foarte fraged si se intinde cu grija.
Indepartam surplusul de aluat , luam biscuitii cu o spatula si ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Aluatul ramas dupa ce formam biscuitii , il modelam , il intindem si formam biscuiti.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc cca 10 min, pana devin usor aurii.
Biscuitii cu miere se pastreaza in recipiente inchise bine – la loc uscat si racoros.
Pofta Buna!