Crema Ganache

O crema dulce si aromata care poate fi folosita la decorarea celor mai selecte deserturi. O ador!
Ingrediente:

200 gr ciocolata neagra

200 ml smantana pentru frisca 35% grasime

1 lingurita esenta de rom

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1

4.2/5 - (67 votes)

Intr-o cratita mica se adauga smantana si ciocolata.

crema ganache

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

crema ganache

Se ia de pe foc si se lasa cca 2-3 min, se adauga esenta de rom si se mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.