Crema de ciocolata alba (Ganache)

Crema perfecta pentru torturi si prajituri. Delicioasa si aromata...Yam, yam
Ingrediente:

200 gr ciocolata alba, 200 ml smantana pentru frisca 35% grasime, 1 plic zahar vanilat.

Timp preparare

80 min

3.6/5 - (39 votes)

Intr-o cratita  se adauga smantana si ciocolata.

crema ciocolata alba 1

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

Se ia de pe foc , se lasa cca 2-3 min apoi se adauga vanilia .

crema ganache albaSe mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

 

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Crema de ciocolata alba (Ganache)”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.