Crema de ciocolata alba (Ganache)

Crema perfecta pentru torturi si prajituri. Delicioasa si aromata...Yam, yam
Ingrediente:

200 gr ciocolata alba, 200 ml smantana pentru frisca 35% grasime, 1 plic zahar vanilat.

Timp preparare

80 min

3.6/5 - (40 votes)

Intr-o cratita  se adauga smantana si ciocolata.

crema ciocolata alba 1

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

 

 

Se ia de pe foc , se lasa cca 2-3 min apoi se adauga vanilia .

crema ganache albaSe mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Crema de ciocolata alba (Ganache)”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

40 RETETE – PRAJITURI DE CASA PENTRU SARBATORI

Cu bucurie, îți prezint cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI“, o colecție de bunătăți care va aduce magia sărbătorilor direct în casa ta. Această carte este pentru toți iubitorii de dulciuri care doresc să creeze momente speciale în timpul sărbătorilor.

Cartea “40 REȚETE – PRĂJITURI DE CASĂ PENTRU SĂRBĂTORI” este gata să îți umple casa cu bunătăți.