Preparare Umplutura Prajitura Rapida cu Mere
Curatam merele de coaja , indepartam casuta semintelor si le taiem cubulete.
Punem merele intr-o cratita impreuna cu zahar. Amestecam si punem la foc mic pentru 4 minute, amestecand periodic.
Inchidem focul , adaugam grisul si amestecam.
Dupa racire adaugam scortisoara si amestecam.
Preparare Blat Prajitura Rapida cu Mere
Mixam ouale cu zahar, zahar vanilat, sare si ulei pentru 2 minute.
Adaugam treptat laptele si continuam mixarea pentru 1 minut.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam.
Mixam compozitia inca 1 minut.
Cantarim compozitia, am obtinut 1, 150 kg, si o impartim in doua parti.
Turnam o parte de compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 C (cu ventilatie ) pentru 8 minute.
Scoatem tava din cuptor si asezam compozitia de mere in strat uniform.
Turnam a doua parte de compozitie si introducem din nou la cuptor.
Coacem prajitura inca 25 minute.
Dupa coacere, prajitura cu mere se lasa sa se racesca complet.
Se indeparteaza marginile si o portionam in 30 bucati.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Prajitura cu mere si aluat fraged