Separam ouale, iar albusurile le mixam cu praf de sare.
Adaugam zaharul treptat si mixam pana se dizolva complet.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul, praful de copt, zeama de lamaie, coaja de lamaie si zaharul vanilat.
Mixam compozitia pentru 1 minut si se amesteca usor cu albusurile spuma.
Adaugam faina si amestecam usor pana se incorporeaza.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Amestecam capsunile cu pesmet.
Se aseaza pe toata suprafata prajiturii, iar cu o furculita se apasa usor pe capsuni.
Prajitura pufoasa cu capsuni se coace pentru 25 minute / 180 C.
Dupa coacere , se lasa sa se racesca complet si apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Se portioneaza in 15 bucati. Sa aveti pofta !
Vezi si reteta :Prajitura frageda cu crema de vanilie