Napolitane cu ciocolata de casa. Retete Napolitane cu crema. Napolitane de casa cu ciocolata.
Crema de ciocolata – reteta o gasiti aici.
Tapetam o tava cu folie de aluminiu si adaugam prima foaie de napolitana.
Asezam o parte din crema si intindem uniform pe toata suprafata.
Repetam operatiunea pana terminam crema si foile. Ultima foaie ramane simpla.
Peste napolitana punem un blat cu o greutate , prin presare folile se lipeasc mai bine .
Se introduce la rece pentru 5-6 ore , preferabil peste noapte.
Ciocolata se topeste pe baie de abur apoi se amesteca bine cu smantana pentru frisca.
Compozitia formata se intinde cu o spatula pe suprafata napolitanei apoi se presara nuca de cocos.
Cand glazura este intarita complet portionam napolitana.
Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează