Mod de preparare – Blat alb , Crema de ciocolata alba, Sirop pentru torturi (esenta de rom se inlocuieste cu sucul de portocala)
1. Blatul se taie in trei foi egale. Siropul se amesteca cu sucul de portocale. Coaja confiata se taie cubulete.
2. Pe un platou asezam prima foaie de blat, insiropam si adaugam primul strat de crema .
3. Adaugam cubuletele de coaja de portocala, vezi foto.
4. Adaugam a doua foaie de blat, se insiropeaza si se preseaza usor.
5. Adaugam al doilea strat de crema , coaja confiata si ultima foaie de blat.
6. Se adauga ultima foaie de blat, se insiropeaza si se aseaza peste stratul de crema + cubulete de coaja de portocala confiata.
7. Se preseaza usor si se introduce la rece pentru o ora.
8. Se decoreaza cu crema de ciocolata alba (Ganache) , coaja de portocala confiata si nuca de cocos.
9. Se pastreaza la rece pana la servire.
Pofta Buna!