Sirop pentru tort si prajituri

Sirop pentru tort si prajituri cu vanilie si rom, reteta ideala pentru deserturi reusite. Testeaza reteta Sirop pentru tort si prajituri!
Sirop pentru tort si prajituri
Ingrediente:

250 ml apa

150 gr zahar

25 ml esenta rom

1 pliculet zahar vanilat

Timp preparare

10 minute

4/5 - (274 votes)
Sirop pentru tort si prajituri. Reteta Sirop pentru tort si prajituri
Punem zaharul cu apa intr-o craticioara.
Amestecam   si punem la foc mediu.
Dupa primul cloclot se fiebe un minut.
Adaugam zaharul vanilat si amestecam.
Dupa ce s-a racit complet, adaugam esenta de rom si amestecam.

Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

4 thoughts on “Sirop pentru tort si prajituri”

  1. Alexandra Pirjol

    Buna ,
    sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
    Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
    Multumesc

  2. Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *