Sirop pentru tort si prajituri

Sirop pentru tort si prajituri cu vanilie si rom, reteta ideala pentru deserturi reusite. Testeaza reteta Sirop pentru tort si prajituri!
Sirop pentru tort si prajituri
Ingrediente:

250 ml apa

150 gr zahar

25 ml esenta rom

1 pliculet zahar vanilat

Timp preparare

10 minute

4/5 - (239 votes)
Sirop pentru tort si prajituri. Reteta Sirop pentru tort si prajituri
Punem zaharul cu apa intr-o craticioara.
Amestecam   si punem la foc mediu.
Dupa primul cloclot se fiebe un minut.
Adaugam zaharul vanilat si amestecam.
Dupa ce s-a racit complet, adaugam esenta de rom si amestecam.

Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

4 thoughts on “Sirop pentru tort si prajituri”

  1. Alexandra Pirjol

    Buna ,
    sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
    Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
    Multumesc

  2. Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.