full screen background image

Briose cu banane, nuca si cacao

Briose pufoase cu banane, nuca si cacao. Reteta este simpla, rapida si delicioasa, iar eu te invit sa o testezi !

Briose cu banane, nuca si cacao

Timp preparare:

45 minute

Portii:

12

Ingrediente:

3 oua, 1 lingura smantana 20% grasime, 4 linguri ulei, 140 gr zahar, 240 gr faina, 1 praf de copt, 1 praf sare, 1 lingura zeama de lamaie, 80 gr nuca, 5 gr cacao+2 linguri apa, 2 banane bine coapte, 1 lingurita extract de vanilie.

Instructiuni preparare

Reteta de Briose cu banane, nuca si cacao in imagini, explicata pas cu pas. Cele mai bune Briose cu banane, nuca si cacao.



Decojim bananele, le punem intr-o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie.

Punem intr-un bol: ouale, smantana, uleiul, zaharul, praful de sare si extractul de vanilie.

Mixam 2 minute si adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Adaugam bananele (pasate cu furculita) si amestecam.

Jumatate din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.

Intr-o tava de briose si tapetata cu hartie , adaugam straturi alternative de aluat.



Intre straturi  adaugam nuca maruntita.

Briosele cu banane, nuca si cacao se coc in cuptorul preincalzit  la 180C – 30 minute.

Sa aveti pofta!




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Rulada cu ciocolata si crema de zahar ars

Blat pufos , crema aromata si ciocolata alba - desertul perfect !

Închide