Briose pufoase cu banane, nuca si cacao. Reteta este simpla, rapida si delicioasa, iar eu te invit sa o testezi !

Timp preparare:
45 minutePortii:
12Ingrediente:
3 oua, 1 lingura smantana 20% grasime, 4 linguri ulei, 140 gr zahar, 240 gr faina, 1 praf de copt, 1 praf sare, 1 lingura zeama de lamaie, 80 gr nuca, 5 gr cacao+2 linguri apa, 2 banane bine coapte, 1 lingurita extract de vanilie.Instructiuni preparare
Reteta de Briose cu banane, nuca si cacao in imagini, explicata pas cu pas. Cele mai bune Briose cu banane, nuca si cacao.
Decojim bananele, le punem intr-o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie.
Punem intr-un bol: ouale, smantana, uleiul, zaharul, praful de sare si extractul de vanilie.
Mixam 2 minute si adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Adaugam bananele (pasate cu furculita) si amestecam.
Jumatate din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.
Intr-o tava de briose si tapetata cu hartie , adaugam straturi alternative de aluat.
Intre straturi adaugam nuca maruntita.
Briosele cu banane, nuca si cacao se coc in cuptorul preincalzit la 180C – 30 minute.
Sa aveti pofta!