Fursecuri cu nuca. Fursecuri cu nuca retete. Retete Fursecuri cu nuca
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, praful de sare si zaharul vanilat.
Adaugam galbenusurile si mixam.
Adaugam nuca , praful de copt stins in otet si lamaia razuita.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza complet.
Vom obtine un aluat omogen si nelipicios.
Acoperim vasul cu folie alimentara si il punem la rece pentru 30 minute.
Modelam aluatul sub forma de bile si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc la 180 C pentru 20 minute, dupa coacere le mai lasam inca 10 minute in cuptor.
Ciocolata se topeste pe baie de abur si se amesteca cu uleiul.
Dupa racire , glazuram fursecurile cu ciocolata si le presaram cu nuca.
Le punem la rece pentru 10 minute sau pana cand se intareste ciocolata.
Le pastram la rece.
Pofta Buna!
Vezi si reteta –Prajitura Desteapta