Preparare Foaie Rulada cu cacao
Faina se amesteca cu cacaua , compozitia se trece prin sita. Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu un praf de sare .
Cand am obtinut o spuma densa , adaugam zaharul si mixam pana se dizolva complet.
Mixam galbenusurile, le adaugam peste albusurile spumate si amestecam usor.
Adaugam faina cu cacao si amestecam , cu miscari usoare, pana se incorporeaza.
Compozitia formata se pune pe hartie de copt, dimensiunea tavii de aragaz.
Foaia de rulada se coace la 180C , timp de 12 minute.
Dupa coacere, foaia de rulada se desprinde de pe hartie si se ruleaza.
Preparare Crema cu mascarpone si frisca
Smantana pentru frisca (rece) se mixeaza cu mascarpone, zahar si vanilie.
Mixam pana obtinem o spuma densa.
Sa nu mixam prea mult, deoarece crema se va taia.
Asamblare Rulada cu Zmeura , Mascarpone si Frisca
Pe foaia de rulada se intinde crema cu mascarpone.
Adaugam zmeura si rulam strans.
Punem la rece pentru minim 3 ore.
Rulada se portioneaza in 10 bucati si se decoreaza cu ciocolata ( topita si amestecata cu ulei).
Se pastreaza la rece , maxim 24 ore.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Rulada cu gem