Preparare reteta Blat cu cacao – aici
Amestecam visinele fara samburi cu zahar. Le lasam la temperatura camerei 30 minute.
Le punem intr-o sita si le presam usor. Cu sucul rezultat vom trampa blatul.
Taiem blatul cu cacao in trei foi .
Asamblare Tort Foret Noire / Tort Padurea Neagra
Pe un platou asezam prima foaie de blat si o trampam.
Adaugam un strat de frisca si adaugam visine .
Asezam foaia a doua de blat si presam usor. Trampam , adaugam un strat de frisca si visine.
Adaugam a treia foaie , presam usor si trampam.
Imbracam tortul in frisca.
Decoram marginea tortului cu ciocolata razuita, iar suprafata cu aveline din frisca.
In fiecare avelina asezam cate o visina si decoram suprafata cu ciocolata razuita.
Langa fiecare avelina de frisca adaugam fruzulite proaspete de menta.
Tortul se pune la rece pentru minim 1 ora.
Se serveste rece. Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Blat cu cacao