Fursecuri fragede cu ciocolata retete. Fursecuri cu ciocolata. Cele mai bune fursecuri cu ciocolata.
Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra pentru 3 minute.
Adaugam ouale si extractul de vanilie .
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.
Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.
Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.
Dupa coacere se pun pe gratar sa se racesca complet.
Ciocolata se topeste pe baie de abur , se pune intr-un cornet de hartie , taiem varful si decorm fursecurile – vezi foto.
Presaram bobitele dulci si lasam sa se racesca complet.
Fursecurile se pun pe platou si le pastram la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
Vezi si reteta : Prajitura Greta Garbo
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
4 thoughts on “Fursecuri fragede cu ciocolata”
Este prima datã cind intru pe aceastã paginã şi pot spune wow…👏👏👏bravo totul este foarte profesional pas cu pas toate rețetele bravo. 👏👏👏Mulțumesc cã existați SEVINCI din U.K
Mulțumesc totul este profesional pas cu pas toate rețetele bravo 👏👏👏Mulțumesc cã existați SEVY din U.K
Multumesc pentru apreciere!
Multumesc!