1. Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zaharul farin pana devine ca o crema.
2. Adaugam vanilia , ouale si mixam.
3. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si praful de sare.
4. Amestecam pana se incorporeaza toata faina si obtinem un aluat omogen.
5. Aluatul se introduce la rece pentru 30 min apoi se modeleaza sub forma de bile mici.
6. Asezam bilele in tava tapetata cu hartie de copt.
7. In mijlocul bilelor facem o gaura mica (eu am folosit o fiola de esenta, dar puteti folosi orice altceva rotund ) dar nu pana la baza. Punem in fiecare gem de capsuni.
8. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 C , pentru 10-12 minute, in functie de cuptor, pana ce fursecurile s-au rumenit putin.
9. Se scot fursecurile pe un gratar si se lasa la racit.
Se servesc alaturi de cafea sau ceai.
Pofta Buna!