Un chec pufos cu bucatele de ciocolata topita .Se face repede, este foarte gustos si aromat.

Timp preparare:
50 minPortii:
4Ingrediente:
4 oua6 linguri zahar50 gr unt50 gr ciocolata1 pliculet zahar vanilat1/2 pliculet praf de copt1 praf de sare220 gr faina1 lingura cacao neagraDecor - zahar farin vanilatInstructiuni preparare
Ouale se separa, untul se pune la topit pe baie de abur iar ciocolata se marunteste.
Albusurile cu zahar se mixeaza pana obtinem o spuma tare.
Galbenusurile se mixeaza cu untul topit, praful de sare si vanilia.
Praful se copt se amesteca cu faina cernuta.
Albusurile se adauga peste compozitia cu galbenusuri, se amesteca usor si adaugam faina (amestecata cu praful de copt). Se amesteca usor pana la incorporare.
Se unge o forma rotunda, cu unt sau ulei si se tapeteaza cu faina. Se adauga cca 3 sferturi din compozitie, se niveleaza uniform si se adauga ciocolata rasa.
Restul de compozitie se amesteca cu cacao. Se adauga peste ciocolata maruntita si uniformizam suprafata.
Se introduce forma in cuptorul incalzit si se coace la foc mediu pentru 25-30 de min, pana checul se rumeneste si trece testul cu scobitoarea.
Se scoate pe un gratar si se lasa la racit. Cand s-a racit complet se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
Pofta Buna!
Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen
Robotul de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen este aparatul perfect …
Supermarket la tine acasa
Cei dragi s-au obisnuit sa aiba zilnic ceva dulce pe …