Fursecuri Inimioara. Retete Fursecuri Inimioara.
Untul ( la temperatura camerei) se mixeaza cu zahar si zahar vanilat.
Adaugam galbenusurile, smantana, esenta de rom si praful de sare.
Mixam pentru 2minute.
Adaugam faina si amestecam.
Vom obtine un aluat usor de modelat, nelipicios.
Aluatul se imparte in doua parti si se modeleaza cu ajutorul fainii.
Poti incerca si o alta varianta de aluat fraged , reteta o gasesti pe blog – aici.
Fiecare parte de aluat se intinde intr-o foaie subtire si se decupeaza cu o forma inimioara.
Transferam, cu grija, inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 180C , timp de 10 minute.
Atentie la timpul de coacere, baza trebuie sa fie aurie , nu rumenita.
Glazuram fursecurile cu ciocolata topita, doar pe jumatate, si le punem pe un gratar de patiserie- vezi foto.
Presaram decorul si le punem la rece.
Dupa ce s-a intarit ciocolata , transferam fursecurile pe un platou.
Le pastram la rece pana in momentul servirii.
Sa aveti pofta la Fursecuri Inimioara!
Vezi si alte retete =>Fursecuri