Fursecuri Inimioara

Fursecuri Inimioara pentru un moment de rasfat! Varianta mea de fursecuri inimioara este simpla, fara praf de copt, reteta rapida si delicioasa. Se pregatesc usor, sunt fragede si au un gust intens de ciocolata. Va invit sa testati reteta !
Fursecuri Inimioara
Ingrediente:

Aluat - 160 gr unt, 2 galbenusuri, 1 lingura smantana grasa, 200 gr zahar pudra, 1 lingurita rom, 450 gr faina, 10 gr vanilie, 1 praf de sare.

Decor - 100 gr ciocolata, decor colorat.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

1

5/5 - (7 votes)

Fursecuri Inimioara. Retete Fursecuri Inimioara.

Untul ( la temperatura camerei) se mixeaza cu zahar si zahar vanilat.

Adaugam galbenusurile, smantana, esenta de rom si praful de sare.

Mixam pentru 2minute.

Adaugam faina si amestecam.



Vom obtine un aluat usor de modelat, nelipicios.

Aluatul se imparte in doua parti si se modeleaza cu ajutorul fainii.

Poti incerca si o alta varianta de aluat fraged , reteta o gasesti pe blog – aici.

Fiecare parte de aluat  se intinde intr-o foaie subtire si se decupeaza cu o forma  inimioara.

Transferam, cu grija,  inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Fursecuri Inimioara

Le coacem la 180C , timp de 10 minute.

Fursecuri Inimioara

Atentie la timpul de coacere, baza trebuie sa fie aurie , nu rumenita.

Glazuram fursecurile cu  ciocolata topita, doar pe jumatate,  si le punem  pe un gratar de patiserie- vezi foto.

Fursecuri Inimioara

Presaram decorul  si le punem la rece.

Fursecuri Inimioara

Dupa ce s-a intarit ciocolata , transferam fursecurile pe un platou.

Le pastram la rece pana in momentul servirii.

Fursecuri Inimioara

Sa aveti pofta la Fursecuri Inimioara!

Fursecuri Inimioara

Vezi si alte retete =>Fursecuri

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle