3.9/5 - (70 votes)
1. Untul la temperatura camerei se taie cubulete si se mixeaza cu zaharul pudra. Vom obtine o compozitie cremoasa si pufoasa.
2. Adaugam oul , bicarbonatul de sodiu stins in otet , zaharul vanilat si mixam pana se incorporeaza bine.
3. Adaugam treptat faina si framantam pana obtinem un aluat omogen.
Aluatul obtinut se pune intr-o folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 min.
4. Se utilizeaza la obtinerea deserturilor pe baza de aluat fraged: fursecuri, coji de tarte, prajituri, etc…
4 thoughts on “Aluat fraged”
am sa incerc reteta si apoi am sa comentez
Sunt f bune ,aluatul este f fraged dar daca vreti mai multe dublati cantitatile .Eu am facut ,dar nu au fost suficiente, Au tinut o saptamana intr-o punga de hartie .
Buna ziua. La ce va referiti cand spuneti ca nu au fost suficiente? Din spusele dumneavoastra au tinut o saptamana.
Acest aluat merge băgat și la acel aparat de fursecuri cu forme??