Foaia de rulada perfecta pentru cele mai bune prajituri de casa. Reteta este foarte simpla si rapida , ingrediente la indemana si rezultat delicios.

Timp preparare:
30 minPortii:
1 ( dimensiune tava -38x35 cm )Ingrediente:
4 oua, 80 gr zahar, 80 gr faina, 1 praf de sare, 5 gr zahar vanilat.Instructiuni preparare
Foaia de rulada perfecta pentru cele mai bune prajituri de casa. Reteta este foarte simpla si rapida , ingrediente la indemana si rezultat delicios.1. Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu zahar , iar galbenusurile se mixeaza cu sare si zahar vanilat.
2. Peste galbenusuri adaugam albusurile , faina si amestecam usor pana se incorporeaza.
3. Compozitia se aseaza pe hartie de copt (dimensiune tava -38×35 cm ) si se intinde uniform.
4. Se coace la foc mediu cca 10 -12 minute (in cuptorul preincalzit la 180 C) sau pana va capata o culoare usor aurie .
5. Se scoate din cuptor, se desprinde usor de hartie si se ruleaza imediat.
Pentru umplutura se poate folosi gem, crema sau ciocolata.
Pofta Buna!
Robot de bucatarie Tefal Wizzo
Robotul de bucatarie Wizzo iti va simplifica viata in bucatarie! …
Prajitura Bucuresti
Prajitura Bucuresti era un desert nelipsit din vitrinele cofetariilor in …