full screen background image

Foaia de rulada

Foaia de rulada perfecta pentru cele mai bune prajituri de casa.  Reteta este foarte simpla si rapida , ingrediente la indemana si rezultat delicios.

Foaia de rulada

Timp preparare:

30 min

Portii:

1 ( dimensiune tava -38x35 cm )

Ingrediente:

4 oua, 80 gr zahar, 80 gr faina, 1 praf de sare, 5 gr zahar vanilat.

Instructiuni preparare

Foaia de rulada perfecta pentru cele mai bune prajituri de casa.  Reteta este foarte simpla si rapida , ingrediente la indemana si rezultat delicios.
1. Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu zahar , iar galbenusurile se mixeaza cu sare si zahar vanilat.

2. Peste galbenusuri adaugam albusurile  , faina si amestecam usor pana se incorporeaza.

3. Compozitia se aseaza pe hartie de copt (dimensiune tava -38×35 cm ) si se intinde uniform.

foaie de rulada 1

4. Se coace la foc mediu cca 10 -12 minute  (in cuptorul preincalzit la 180 C)  sau pana va  capata o culoare usor aurie .

foaie de rulada foto

5. Se scoate din cuptor, se desprinde usor de hartie si se ruleaza imediat.

Pentru umplutura se poate folosi  gem, crema sau ciocolata.

Pofta Buna!

Foaia de rulada
(40 voturi)

Vase si ustensile

Colaborari




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress