full screen background image

Iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz

Iaurt delicios cu capsuni si fulgi de ovaz, o bunatate pentru micul dejun sau gustarea dintre mese. Se preparara rapid, usor si este foarte gustos.

Iaurt cu capsuni si fulgi de ovaz

Timp preparare:

15 minute

Portii:

1

Ingrediente:

75 ml lapte, 1 lingura plina cu fulgi de ovaz, 125 gr iaurt natural, 1 lingura miere, 6  capsuni, frunze menta.

Instructiuni preparare

Laptele se pune la fiert, iar dupa primul clocot adaugam fulgii de ovaz.

Amestecam continuu timp de 1 minut, inchidem focul si lasam sa se raceasca.

Intr-un bol adaugam:  iaurtul, capsunile taiate cubulete, fulgii de ovaz si mierea.

Amestecam usor pana obtinem o compozitie omogena.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pahar si se decoreaza cu felii de capsuni, frunze de menta.



Se serveste imediat.

Sa aveti pofta!

Vezi si reteta=>Terci de ovaz

 




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Crema de ciocolata (de post)

Crema de ciocolata in varianta de post - fina, aromata si se prepara rapid. O folosesc la deserturile de post...

Închide