full screen background image

Terci de ovaz cu fructe uscate

In viziunea mea , un mic dejun sanatos incepe cu desertul “Terci de ovaz “, deoarece fulgii de ovaz sunt o sursa bogata de fibre, au un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti.
Terciul se poate pregati cu lapte sau apa , iar toppingul il alegem in functie de preferinta. Acest desert are o consistenta cremoasa, iar fructele, mierea si parfumul de scortisoara confera multa bunatate.

Terci de ovaz cu fructe uscate

Timp preparare:

3 minute

Portii:

1

Ingrediente:

50 gr fulgi de ovaz, 300 ml lapte , 1 praf de sare, 1 varf lingurita de scortisoara macinata, 1 lingura cu miere, fructe uscate - stafide si goji.

Instructiuni preparare

Terci de ovaz reteta. Retete terci de ovaz. Terci de ovaz cu fructe.Terci de ovaz

Laptele se pune la fiert intr-o craticioara .

Adaugam un praf de sare si dupa primul clocot adaugam fulgii de ovaz.

Terci de ovaz Amestecam 1 minut apoi inchidem focul.

Terci de ovaz Compozitia se transfera intr-un bol si se lasa la racit , cca 10 minute.

Terci de ovaz Se adauga mierea, scortisoara si fructele.

Amestecam si servim. Sa aveti pofta!

Vezi si reteta : Fursecuri cu fulgi de ovaz

CUMPARA ONLINE => FULGI DE OVAZ

Terci de ovaz cu fructe uscate
(7 voturi)

Vase si ustensile

Colaborari

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress