full screen background image




Terci de ovaz cu fructe uscate

In viziunea mea , un mic dejun sanatos incepe cu desertul “Terci de ovaz “, deoarece fulgii de ovaz sunt o sursa bogata de fibre, au un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti.
Terciul se poate pregati cu lapte sau apa , iar toppingul il alegem in functie de preferinta. Acest desert are o consistenta cremoasa, iar fructele, mierea si parfumul de scortisoara confera multa bunatate.

Terci de ovaz cu fructe uscate

Timp preparare:

3 minute

Portii:

1

Ingrediente:

50 gr fulgi de ovaz, 300 ml lapte , 1 praf de sare, 1 varf lingurita de scortisoara macinata, 1 lingura cu miere, fructe uscate - stafide si goji.




Instructiuni preparare

Terci de ovaz reteta. Retete terci de ovaz. Terci de ovaz cu fructe.Terci de ovaz

Laptele se pune la fiert intr-o craticioara .

Adaugam un praf de sare si dupa primul clocot adaugam fulgii de ovaz.

Terci de ovaz Amestecam 1 minut apoi inchidem focul.

Terci de ovaz Compozitia se transfera intr-un bol si se lasa la racit , cca 10 minute.

Terci de ovaz Se adauga mierea, scortisoara si fructele.

Amestecam si servim. Sa aveti pofta!

Vezi si reteta : Fursecuri cu fulgi de ovaz

CUMPARA ONLINE => FULGI DE OVAZ

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Milkshake de capsuni

Bautura aromata , de sezon !

Închide