Adaugam intr-un bol : ouale, zaharul, praful de sare, vanilia si laptele.
Mixam cca 1 minut, adaugam apa minerala si faina.
Amestecam usor si mixam din nou pana obtinem o compozitie omogena.
O tigaie teflonata se incalzeste la foc potrivit si se unge cu 2-3 picaturi ulei.
Punem un polonic de compozitie in tigaia incinsa si unsa.
Tigaia se roteste usor pentru ca aluatul sa acopere suprafata tigaii.
Se lasa cca 25-30 secunde , pana se rumeneste frumos apoi cu o spatula se intoarce .
Se mai lasa 20-25 secunde , pana se coace bine si se transfera pe o farfurie.
Se continua procesul de coacere si cu restul de aluat.
Vom obtine 10 foi de clatite bine coapte , aromate si pufoase.
Se servesc calde cu marmelada, umplute cu branza si fructe, etc.
Pofta Buna!