full screen background image

Sos din fructe de padure

Cel mai bun sos pentru budinci, inghetata , clatite si papanasi. Sosul din fructe de padure este usor acrisor si extrem de aromat. Perfect pentru un desert DELICIOS !

Sos din fructe de padure

Timp preparare:

15 minute

Portii:

1 portie ( ex. Cantitatea este suficienta pentru 8 portii de budinca )

Ingrediente:

400 gr fructe de padure congelate, 300 ml apa, 20 gr amidon, 150 gr zahar, 1 lingurita extract de vanilie.

Instructiuni preparare

Sos din fructe de padure reteta. Sos din fructe de padure retete.

Punem fructele de padure (congelate) intr-o cratita, adaugam apa (270 ml)  si zaharul.

Sos de fructe de padure

Se pune la foc mic, dupa primul clocot le lasam maxim 1 minut.

Adaugam amidonul dizolvat in restul de apa ,  amestecam usor si mai lasam pe foc 10 secunde.



Se inchide focul , adaugam extractul de vanilie si amestecam.

Sos din fructe de padure

Sosul din fructe de padure il folosesc la clatite, budinci si inghetata.

Vezi si reteta=>Tort Diplomat




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress