Crema de ciocolata (de post)

Crema de ciocolata in varianta de post - fina, aromata si se prepara rapid. O folosesc la deserturile de post , mai ales la retete de tort si prajituri. Untul de cocos ii confera o aroma unica !
Ingrediente:

500 ml bautura de soia cu vanilie, 85 gr zahar, 45 gr amidon, 50 gr unt de cocos, 85 gr ciocolata amaruie de post, 1 praf sare.

4.8/5 - (29 votes)

Intr-o cratita punem 400 ml bautura din soia cu vanilie, la foc mic.

100 ml bautura din soia cu vanilie se amesteca cu zahar, amidon si sare.

Cand compozitia  a dat in fiert adaugam compozitia cu amidon si amestecam continuu , lasam sa fiarba 1 minut.

Crema obtinuta  se transfera ( fierbinte) intr-un vas si adaugam ciocolata bucati.

Amestecam pana se incorporeaza bine iar dupa 5 minute adaugam untul de cocos si mixam crema.

Crema va contine multe bule de aer, dupa ce se raceste va avea consistenta omogena.

Se foloseste la obtinerea prajiturilor si torturilor de post .

Pofta Buna!

Citeste si Reteta : Crema de Ciocolata

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle