5/5 - (12 votes)
Fursecuri cu ovaz si banane. Cum prepar Fursecuri cu ovaz si banane.
Punem bananele decojite intr-un vas si le maruntim cu furculita.
Adaugam fulgii de ovaz impreuna cu praful de sare, mierea, scortisoara si pudra de vanilie.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Luam compozitie cu lingurita si modelam aluatul in 12 bile ( mainile usor umezite cu apa).
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, distantate intre ele.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C, pentru 5 minute.
Scoatem tava din cuptor, le presam usor cu o lingura sau pahar si reintroducem tava in cuptor.
Le lasam la copt inca 15 minute/ 180C sau pana devin aurii.
Le lasam sa se raceasca si le servim.
Descopera si reteta Fursecuri de post cu gem!
Sa aveti pofta!