Fursecuri cu ovaz si banane

Fursecuri cu ovaz si banane, desertul ideal pentru cafea, ceai sau pachetel. Poti incepe dimineata cu o gustare delicioasa fara zahar, care iti ofera un plus de energie si multe fibre. Testeaza reteta Fursecuri cu ovaz si banane!
Fursecuri cu ovaz si banane
Ingrediente:

120 gr fulgi de ovaz, 2 banane potrivite, 1 lingurita de miere, 1/2 lingurita scortisoara, pudra de vanilie dupa gust, 1 praf de sare.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

12

5/5 - (8 votes)

Fursecuri cu ovaz si banane. Cum prepar Fursecuri cu ovaz si banane.

Fursecuri cu ovaz si banane

Punem bananele decojite intr-un vas si le maruntim cu furculita.

Adaugam fulgii de ovaz impreuna cu praful de sare, mierea, scortisoara si pudra de vanilie.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Luam compozitie cu lingurita si modelam aluatul in 12 bile ( mainile usor umezite cu apa).

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, distantate intre ele.

Punem tava in cuptorul  preincalzit la 180C, pentru 5 minute.

Scoatem tava din cuptor, le presam usor cu o lingura sau pahar si reintroducem tava in cuptor.

Fursecuri cu ovaz si banane

Le lasam la copt inca 15 minute/ 180C  sau pana devin aurii.

Fursecuri cu ovaz si bananeLe lasam sa se raceasca si le servim.

Descopera si reteta Fursecuri de post cu gem!

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *