Fursecuri de Post cu Gem. Retete Fursecuri de Post cu Gem
Margarina (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul pudra si zaharul vanilat pentru 3 minute.
Adaugam treptat apa, praful de copt stins in esenta de rom si mixam pana se incorporeaza.
Adaugam faina, amestecam si mixam pana se incoporeaza.
Pe tava tapetata cu hartie de copt se toarna fursecurile sub forma de stea, ne folosim de un pos cu sprit..
Fursecurile se coc treptat, la 180 C pentru 10 minute, sau pana ce baza capata o culoare aurie.
Fursecurile se pun pe un gratar de racire si apoi se umplu cu gem de prune.
Tavalim fursecurile, cu marginea, prin nuca de cocos si le punem la rece.
Fursecurile se pun intr-un vas, acoperim cu folie alimentara si le punem la rece pentru minim 6 ore.
Dupa acest timp, fursecurile vor fi fragede si delicioase.
Inainte de servire , pudram fursecurile cu zahar pudra vanilat.
Se servesc alaturi de cafea sau ceai.
Pofta Buna!
Vezi si reteta: Fursecuri cu rahat
4 thoughts on “Fursecuri de Post cu Gem”
Buna ziua imi puteti spune ce cantitate de apa se adauga?Pentru ca in reta nu scrie nimic de apa
50 ml
Bună ziua! Cam cat praf de copt e necesar? Mulțumesc!
Buna ziua! 8 gr praf de copt.