Fursecuri Spritate

Fursecuri Spritate cu Ciocolata dupa reteta de cofetarie. Sunt fragede , aromate si extrem de gustoase!
Ingrediente:

Aluat - 200 gr unt, 60 gr zahar farin, 2 galbenusuri, 250 gr faina, 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita coaja rasa de lamaie.

Decor - 50 gr ciocolata

Timp preparare

35 min

Nr. portii

500 -600 gr

3.9/5 - (48 votes)

Untul se spumeaza cu zaharul farin , coaja rasa de lamaie si zaharul vanilat pana obtinem o consistenta cremoasa.

spritate cu ciocolata (1)

Adaugam treptat galbenusurile si se continua baterea pana ce compozitia capata consistenta unei creme.

spritate cu ciocolata (2)

Se adauga faina si se amesteca usor , pana se incorporeaza intreaga cantitate.

spritate cu ciocolata (3)

Compozitia obtinuta se toarna cu posul cu sprit (varf stelat ), pe tava tapetata cu hartie de copt  in forma de stea.

fursecuri spritate reteta in imagini

Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-220 C pana capata la baza o culoare aurie.

fursecuri spritate cu ciocolata 1

Ciocolata se topeste pe baie de abur si se mentine calda pana sunt gata fursecurile.

fursecuri spritate imagine

Ciocolata se toarna intr-un cornet din hartie si se pastreaza la loc cald.

Dupa coacere si racire vom decora  fursecurile cu ciocolata – sub forma de gratar .

Se introduc la rece iar dupa ce se intareste ciocolata se pun pe platou.

fursecuri spritate reteta

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.