full screen background image

Tarta de post cu fructe

Tarta de post cu fructe este un desert extrem de aromat si delicios. Textura cojii de tarta , crema fina si fructele asortate confera desertului bunatate si deliciu. Va invit sa testati reteta si sa va convingeti de acest desert!

Tarta de post cu fructe

Timp preparare:

40 minute

Portii:

1/ diametru 26 cm.

Ingrediente:

Aluat de post pentru tarta - 220 gr faina alba, 90 gr margarina (rece), 4 linguri apa minerala (rece), 20 gr zahar pudra vanilat, 1 praf sare.Crema - 400 ml lapte vegetal, 50 gr amidon, 1 pliculet zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja de lamaie,  150 gr zahar.Decor - kiwi, piersici din compot, capsuni

Instructiuni preparare

Aluat de post pentru Tarta de post  – reteta AICI

Preparare crema Tarta de post cu fructe

Laptele  vegetal (300 ml) se pune la fiert.
Intr-un vas se amesteca bine  zaharul cu amidonul si restul de lapte vegetal.
Cand laptele a inceput sa fiarba se adauga compozitia formata mai sus, dam focul la mic si amestecam continuu pana se ingroasa (max 1 min ).Se ia cartita de pe foc , se adauga zaharul vanilat , praful de sare, coaja de lamaie si amestecam.



Crema fierbinte se toarna in coaja de tarta.

Se lasa sa se raceasca complet.

Se decoreaza cu felii de fructe ( kiwi, piersici din compot, capsuni).



 

Tarta de post cu fructe in sectiune.

Sa aveti pofta!




Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Milkshake de capsuni

Bautura aromata , de sezon !

Închide