Chec pufos, aromat si vesel. Un moment dulce intr-o zi de post!

Timp preparare:
50 minPortii:
1 buc ( dimensiune tava - lungime 25 cm/latime 6.3 cm/inaltime 6.3 cm )Ingrediente:
300 ml apa minerala, 150 ml ulei, 250 gr zahar, 550 gr faina, 1 lingutita esenta vanilie, 1 praf de sare, 50 gr arahide (prajite si fara sare) maruntite, 70 gr morcov razuit, 2 linguri cacao, 1 praf de copt.Instructiuni preparare
Intr-un bol amestecam ingredientele: apa minerala, uleiul, zaharul, vanilia si praful de sare.
Adaugam treptat faina, praful de copt si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Impartim compozitia in trei boluri si adaugam – morcovul, arahidele si cacaua. Vezi foto 🙂
In compozitia de cacao adaugam suplimentar 2 linguri apa minerala.
Amestecam fiecare compozitie pana la omogenizare.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam alternativ cele trei compozitii.
Cu o scobitoare amestecam compozitiile, sub forma de 8.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180C si se coace cca 35-40 min.
Se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza.
Pofta Buna!
Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen
Robotul de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen este aparatul perfect …
Cea mai iubita prajitura din Romania
Dr. Oetker România a împlinit în acest an 20 de …