Fursecuri cu rahat

Fursecuri fragede si delicioase - ideale pentru cei mici !
Ingrediente:

200 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 2 oua, 260 gr faina, 1/2 lingurita praf de copt, 1 praf sare, 100 gr rahat de fructe.

Timp preparare

30 min

Nr. portii

60 buc

4.1/5 - (84 votes)

1. Rahatul de fructe se taie cubulete . Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zaharul vanilat si zaharul pudra pana se spumeaza bine, devine ca o crema pufoasa.

fursecuri cu rahat 7

2. Adaugam praful de sare , ouale  si mixam pana obtinem o compozitie omogena.

fursecuri cu rahat 6

3. Adaugam treptat faina + praful de copt ,   amestcam pana se incorporeaza si obtinem un aluat omogen.

fursecuri cu rahat 5

fursecuri cu rahat 4

4. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unui pos cu sprit (varf stelat)  turnam fursecurile.

fursecuri cu rahat 3

5. Adaugam un cubulet rahat  la fiecare fursec si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 C .

fursecuri cu rahat 2

fursecuri cu rahat 1

6. Fursecurile se coc maxim 10 minute ( la foc mediu)  iar baza devine usor aurie.

fursecuri cu rahat imagine

Se scot din cuptor si le lasam sa se racesca complet.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Fursecuri cu rahat”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.