4.1/5 - (88 votes)
1. Rahatul de fructe se taie cubulete . Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zaharul vanilat si zaharul pudra pana se spumeaza bine, devine ca o crema pufoasa.
2. Adaugam praful de sare , ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
3. Adaugam treptat faina + praful de copt , amestcam pana se incorporeaza si obtinem un aluat omogen.
4. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unui pos cu sprit (varf stelat) turnam fursecurile.
5. Adaugam un cubulet rahat la fiecare fursec si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 C .
6. Fursecurile se coc maxim 10 minute ( la foc mediu) iar baza devine usor aurie.
Se scot din cuptor si le lasam sa se racesca complet.
Pofta Buna!
3 thoughts on “Fursecuri cu rahat”
foarte bune 5⭐⭐⭐⭐⭐
Buna ziua , o rețetă ușoară și niște fursecuri extraordinare. Mulțumesc!
Buna ziua. Ma bucur ca ati testat reteta.