full screen background image

Crema de ciocolata

Crema perfecta pentru cel mai bune deserturi : tort, prajituri, fursecuri si rulada. Simpla, rapida si extrem de fina!

Crema de ciocolata

Timp preparare:

2 ore si 10 min

Portii:

1

Ingrediente:

200 gr ciocolata cu lapte (2 tablete), 3 linguri cacao, 150 gr zahar, 50 ml apa, 200 gr unt - 80% grasime, esenta de rom dupa gust.

Instructiuni preparare

1.Punem zaharul intr-o craticioara si adaugam apa.

2.Se pune pe foc si se lasa pana zaharul s-a dizolvat complet  amestecand periodic.

3.Adaugam untul taiat cubulete , amestecam si adaugam cacaua.

4.Se amesteca continuu si se fierbe cca 1 min.

5.Se ia de pe foc, adaugam tabletele de ciocolata cu lapte si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

crema de cioolata reteta

6.Se lasa sa se racesca , adaugam esenta de rom si mixam 1 min.

7.Se introduce  la rece pentru 1 ora apoi mixam pana se ingroasa .

crema ciocolata

Se foloseste la obtinerea prajiturilor , torturilor si fursecurilor.

crema de ciocolataSa aveti spor!

Crema de ciocolata
(42 voturi)

loading...

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura cu fistic

Prajitura pufoasa cu unt si fistic, un desert rapid si bun! Va invit sa testati reteta , este delicioasa !!!

Închide