full screen background image

Crema de ciocolata

Crema perfecta pentru cel mai bune deserturi : tort, prajituri, fursecuri si rulada. Simpla, rapida si extrem de fina!

Crema de ciocolata

Timp preparare:

2 ore si 10 min

Portii:

1

Ingrediente:

200 gr ciocolata cu lapte (2 tablete), 3 linguri cacao, 150 gr zahar, 50 ml apa, 200 gr unt - 80% grasime, esenta de rom dupa gust.

Instructiuni preparare

1.Punem zaharul intr-o craticioara si adaugam apa.

2.Se pune pe foc si se lasa pana zaharul s-a dizolvat complet  amestecand periodic.

3.Adaugam untul taiat cubulete , amestecam si adaugam cacaua.

4.Se amesteca continuu si se fierbe cca 1 min.

5.Se ia de pe foc, adaugam tabletele de ciocolata cu lapte si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

crema de cioolata reteta

6.Se lasa sa se racesca , adaugam esenta de rom si mixam 1 min.

7.Se introduce  la rece pentru 1 ora apoi mixam pana se ingroasa .

crema ciocolata

Se foloseste la obtinerea prajiturilor , torturilor si fursecurilor.

crema de ciocolataSa aveti spor!

Crema de ciocolata
(34 voturi)

loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Budinca de orez cu visine

Aromata si cremoasa, budinca de orez cu visine este un desert simplu si la indemana oricui. Profitati din plin de...

Închide