Intr-un vas se caramelizeaza zaharul la foc mic, pana capata o culoare aurie .
Tapetam cu el vase individuale termorezistente ( 150 ml), inclusiv pe margini si se lasa la racit.
Separat se freaca ouale cu zaharul, vanilia si adaugam treptat laptele.
Compozitia se omogenizeaza pana se dizolva zaharul.
In formele reci turnam compozitia de lapte.
Punem formele intr-o tava si turnam apa calduta in tava, astfel incat sa ajunga pana la mijlocul formelor(asa cum procedam la (Bain-Marie) .
Se introducem tava la cuptor 1 ora la 160 C.
Cand scotem crema din cuptor, daca o atingem va tremura ca si piftia.
Cu lama unui cutit se trece usor pe marginile formelor. Lasam la racit si apoi se introduc la rece.
Cand le servim, le rasturnam pe cate o farfurioara si le decoram cu frisca si zahar caramel maruntit.
Pofta Buna!