Tort diplomat cu ananas si portocale. Reteta tort diplomat. Retete tort.
Retete si mod de preparare – Blat alb , Crema diplomat
1. Blatul se taie in doua foi egale. Siropul de ananas se amesteca cu zaharul si sucul de portocale.
2. Ananasul se taie cubulete. Portocala se curata se coaja iar fiecare felie se curata se pielita si se taie cubulete.
3. Crema diplomat se amesteca cu fructele.
4. In forma in care am copt blatul punem o folie alimentara. Asezam prima foaie de blat si insiropam.
5. Se toarna crema diplomat si se intinde uniform.
6. Se aseaza a doua foaie de blat si insiropam.
7. Se preseaza usor cu palma , se acopera forma cu folie alimentara si se introduce la rece pentru minim 2 ore, ideal ar fi peste noapte.
8. Se scoate cu grija din forma si se pune pe un platou.
Se decoreaza cu frisca , ciocolata topita, ananas, felii de portocale si zmeura -vezi foto.
Pofta Buna!
1 thoughts on “Tort diplomat cu ananas si portocale”
Buna seara sunt surprinsă de torturile sunt foarte bune