1. Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de abur . Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zaharul vanilat si zaharul pudra pana se spumeaza bine, devine ca o crema pufoasa.
2. Adaugam praful de sare , ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
3. Adaugam treptat faina + praful de copt , amestcam pana se incorporeaza si obtinem un aluat omogen.
4. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unui pos cu sprit (varf stelat) turnam fursecurile sub forma de cerc.
5. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 C si coacem fursecurile maxim 10 min ( la foc mediu) iar baza devine usor aurie.
6. Dupa coacere le lasam sa se racesca complet. Fiecare fursec se trece de jumatate prin ciocolata topita, se pune pe hartia de copt si se decoreaza cu ornament vesel de la Dr. Oetker.
7. Le lasam cateva minute pana ciocolata se intareste si le punem la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
5 thoughts on “Fursecuri cu ciocolata”
Imi plac retetele.bravo
Buona sânt foatre gustosi doar ca la mine mi stiu din ce causa nu își păstrează forma și se lasă stiti cu ce greșesc.
Aluatul e moale, mai pune putina făina pana ajunge la consistenta dorita astfel încât să își păstreze forma.
Minunata rețetă!! Multumim!! Se fac foarte repede și ușor, iar rezultatul este wow!! ❤️🤗
Cu drag! Sa le savurati sanatosi!