full screen background image

Pandispan cu visine

Pandispan pufos, simplu si rapid cu visine ! Prajitura ideala in acest sezon, prajitura preferata de cei mici 😉

Pandispan cu visine

Timp preparare:

50 min

Portii:

20 buc (tava 20x30)

Ingrediente:

4 oua mari , 5 linguri pline cu zahar, 6 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 150 gr visine fara sambure, 1 praf sare.


Instructiuni preparare

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.

Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.

pandispan cu visine 111

Adaugam visinele in compozitie – din loc in loc, pe toata suprafata prajiturii.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C pentru 15- 20min, pana devine auriu.

pandispan cu visine imagine

Se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza.

pandispan cu visine 1

Pofta Buna!

Pandispan cu visine
(106 voturi)




2 thoughts on “Pandispan cu visine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura cu miere
Prajitura cu miere

Cea mai buna prajitura - foi fragede cu miere , crema cu unt si gem de prune !!! O prajitura...

Închide