4.6/5 - (141 votes)
Prajitura Negresa de post. Retete prajituri de post. Prajituri de post.
Intr-un bol adaugam zaharul cu praful de copt, un praf de sare, ulei, cacao, apa minerala si mixam cca 5 minute.
Se adauga faina, nuca, vanilia si dulceata si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace la temperatura medie, cca 180 C pentru 30-35 min.
Dupa coacere , se lasa sa se raceasca complet apoi se glazureaza si se decoreaza cu nuca macinata.
Pentru glazura inlocuim untul cu margarina .
Glazura ( reteta aici) calduta se intinde pe toata suprafata prajiturii cu ajutorul unei spatule.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
2 thoughts on “Prajitura Negresa”
Glazura e cu unt. Deci nu e chiar de post.
Inlocuiti untul cu margarina.