Prajitura Negresa – reteta pufoasa si aromata
Descopera cum sa prepari o negresa perfecta, cu miez moale si aroma intensa, ideala pentru momentele dulci alaturi de familie sau prieteni. Simplu de facut, greu de uitat!

Descopera si alte retete delicioase
Daca iti place sa prepari deserturi, iti recomand cateva retete din care te poti inspira:
Prajitura cu nuca si ciocolata
Prajitura cu ciocolata si portocala
Cum preparam Prajitura Negresa
Intr-un bol adaugam zaharul cu praful de copt, un praf de sare, ulei, cacao, apa minerala si mixam cca 5 minute.

Se adauga faina, nuca, vanilia si dulceata si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se coace la temperatura medie, cca 180 C, pentru 30-35 minute.
Dupa coacere se lasa sa se raceasca complet.
Glazura ( reteta aici) calduta se intinde pe toata suprafata prajiturii cu ajutorul unei spatule.
Pentru glazura inlocuim untul cu unt vegetal .
Se glazureaza si se decoreaza cu nuca macinata.

Pofta Buna!










2 thoughts on “Prajitura Negresa”
Glazura e cu unt. Deci nu e chiar de post.
Inlocuiti untul cu margarina.