full screen background image

Glazura de cacao

Gustoasa si aspect de nota 10, glazura de cacao este ideala pentru prajituri de casa.

Glazura de cacao

Timp preparare:

20 min

Portii:

1

Ingrediente:

4 linguri zahar1 pliculet zahar vanilat4 linguri apa50 gr unt cu un continut ridicat de grasime2 linguri cacao

Instructiuni preparare

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu zaharul. Dupa primele clocote se adauga untul taiat cubulete, cacao si amestecam. Se lasa la fiert cca 5 minute, se ia de pe foc si adaugam zaharul vanilat. Se amesteca cca 1 minut, pana se dizolva zaharul.

Glazura de cacao se foloseste ca decor la prajituri, torturi, fursecuri, etc.

Glazura de cacao
(508 voturi)

loading...

Vezi si alte retete delicioase




15 thoughts on “Glazura de cacao

  1. Manolescu Ioana

    Va rog sa-mi spuneti cum caut o anumita reteta . Cred ca nu vad eu butonul de cautare. Multumesc .

    Reply
  2. Mica

    Spuneți.mi va rog dacă se întărește aceasta glazura, dacă se poate tăia bine și nu rămâne lipicioasa. Mulțumesc!

    Reply
  3. denisa

    glazura se pune pe prăjitura cand este calda , sau așteptăm sa se răcească ?

    Reply
  4. Alejandra

    Buna! Am incercat si eu glazura dar in loc de unt am pus frisca! Ce sa zic, o bunatate! Mersi pt reteta!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura pufoasa cu portocale

Prajitura pufoasa cu aroma intensa de portocala, un desert minunat !

Închide