Glazura de cacao

Glazura de cacao
Ingrediente:

4 linguri zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 linguri apa, 80 gr unt cu un continut ridicat de grasime, 2 linguri cacao.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1

4.3/5 - (737 votes)

Glazura de cacao reteta testata, usor de preparat

Daca vrei o glazura de cacao perfecta pentru prajituri de casa, torturi, eclere sau gogosi, aceasta reteta testata este alegerea ideala. Cremoasa, lucioasa si cu gust intens de cacao, glazura se intinde usor si ofera un aspect de nota 10 deserturilor tale. Reteta simpla si rapida iti garanteaza rezultate delicioase de fiecare data.

Descopera si alte retete delicioase

Daca iti place sa prepari deserturi, iti recomand cateva retete din care te poti inspira:

Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu nuca si ciocolata

Prajitura cu nuca si ciocolata

Prajitura cu ciocolata si portocala

Cum prepar reteta de Glazura

Se pune la fiert apa cu zaharul.

Dupa primele clocote se adauga untul taiat cubulete, cacao si amestecam.

Se lasa la fiert maxim 3 minute, se ia de pe foc si adaugam zaharul vanilat.

Amestecam  pana se dizolva zaharul. Se lasa sa se raceasca usor si apoi glazuram desertul.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

15 thoughts on “Glazura de cacao”

  1. Manolescu Ioana

    Va rog sa-mi spuneti cum caut o anumita reteta . Cred ca nu vad eu butonul de cautare. Multumesc .

  2. Spuneți.mi va rog dacă se întărește aceasta glazura, dacă se poate tăia bine și nu rămâne lipicioasa. Mulțumesc!

  3. Buna! Am incercat si eu glazura dar in loc de unt am pus frisca! Ce sa zic, o bunatate! Mersi pt reteta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *