4.3/5 - (730 votes)
Se pune la fiert apa cu zaharul.
Dupa primele clocote se adauga untul taiat cubulete, cacao si amestecam.
Se lasa la fiert maxim 3 minute, se ia de pe foc si adaugam zaharul vanilat.
Amestecam pana se dizolva zaharul.
Glazura de cacao se foloseste ca decor la prajituri, torturi, fursecuri, etc.
15 thoughts on “Glazura de cacao”
Perfecta si ieftina
Buna
Asa este:),am incercat!!
Va rog sa-mi spuneti cum caut o anumita reteta . Cred ca nu vad eu butonul de cautare. Multumesc .
In partea de sus a site-ului o sa vedeti o bara roz , acolo apare o caseta “cauta un desert”
Absolut delicioase !
Merita facute.
Spuneți.mi va rog dacă se întărește aceasta glazura, dacă se poate tăia bine și nu rămâne lipicioasa. Mulțumesc!
Glazura se intareste , se poate taia si nu ramane lipicioasa.
Putem pune margarina in locde unt daca vrem sa facem de post?
Delicioasã si cu o texturã finã
Da
glazura se pune pe prăjitura cand este calda , sau așteptăm sa se răcească ?
O lasam sa se racesca cca 10 minute, in functie de ce desert glazurati.
Buna! Am incercat si eu glazura dar in loc de unt am pus frisca! Ce sa zic, o bunatate! Mersi pt reteta!
Cu drag !