Mini Rulade cu Crema de Capsuni si Ciocolata, un desert extrem de aromat, pufos si delicios. Aceste prajiturici sunt nelipsite de la mese festive si pot forma alaturi de alte deserturi cele mai frumoase platouri cu prajituri.

Timp preparare:
40 minutePortii:
24 bucatiIngrediente:
Foaie de rulada - 4 oua, 80 gr zahar, 80 gr faina, 1 praf de sare, 5 gr zahar vanilat.Crema de capsuni - 100 ml lapte, 80 gr zahar, 1 ou, 100 gr unt -80% grasime, 1 plic zahar vanilat, 100 gr capsuniDecor - 50 gr ciocolataInstructiuni preparare
Reteta Foaie de rulada click
Reteta Crema de capsuni click
Finisam foaia de rulada prin indepartarea marginilor.
O taiem pe jumatate (pe lungime) si o ungem cu jumatate din cantitatea de crema.
O impartim in patru parti , fiecare parte se ruleaza si astfel formam patru mini rulade.
Le impachetam in folie alimentara si le introducem la rece pentru 1 ora.
Topim ciocolata pe baie de abur si o transferam intr-un cornet de hartie.
Indepartam folia alimentara si decoram mini ruladele cu gratar fin de ciocolata.
Le punem din nou la rece, iar dupa 15 minute le portionam.
Fiecare mini rulada se imparte in patru parti egale.
Mini Ruladele se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Rulada diplomat cu capsuni